Патронен празник отбеляза ДГ”Васил Левски”

Кметът Добрин Добрев бе гост на тържеството за патронния празник на ДГ”Васил Левски” в Разград – съобщават от пресслужбата на местната управа.

Кметът връчи поздравителен адрес на директора на детското заведение Елена Трифонова и поздрави педагозите за инициативите, подготвени за деня на почит пред паметта на Апостола на Свободата.

Стихове и песни, посветени на Васил Левски, пред гостите на детската градина изпълниха малчуганите от четвърта група „Ежко Бежко”. Те представиха и танцови композиции с трибагреници, а тържественото слово произнесе директорът на градината.

По вече утвърдена традиция г-жа Трифонова връчи грамоти и книги, посветени на Васил Левски, на възпитаници на детската градина, които през последната година са получили награди от различни конкурси.

Гости на тържеството бяха и: областният управител Владимир Димитров, главният секретар на Областна администрация Михаил Тодоров, началникът на РУО Ангел Петков, директорът на ОУ”Никола Икономов” Димитър Петров, директорът на ОУ”Г.С.Раковски”-с.Раковски Елка Неделчева, представители на Обществения съвет към ДГ”Васил Левски”.

Още снимки вижте на Фейсбук страницата на Община Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *