“Паркова” светна

Непосредствено преди отмяната на извънредното положение работници на ОП“Ремонстрой“ обновиха уличното осветление по две от оживените улици на Разград – съобщават от пресцентъра на Община Разград.

По ул. „Паркова“ бяха подменени 14-те амортизираните стълбове с нови чугунени. По старите имаше ръжда и бяха опасни за преминаващите граждани – обясни директорът на предприятието Петър Петров на заместник-кмета Мирослав Грънчаров, който направи  оглед на свършената работа. Подменени бяха осветителните тела с LED-лампи, така се подобри осветеността на района.

По-рано бяха обновени стълбовете на осветлението по ул. „Васил Левски“. 32 стълба са грундирани срещу корозия и пребоядисани, а 45 осветителни тела, част от които са по 2 на стълб, са подменени също с LED-лампи с цел подобряване осветеността в района.

Обновлението на уличното осветление на двете улици бе извършено със средства от бюджета на ОП“Ремонтстрой“.

 3,036 total views,  2 views today

One Reply to ““Паркова” светна”

  1. Браво за осветлението.Това е улицата която свързва централната част на града с парка.Ползва сенай-вече от ученици,майки с малки деца и възрастни хора.ТЯ Е ЗАБРАНЕНА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА МПС,НО ПО НЕЯ СЕ ДВИЖАТ ПОВЕЧЕ АВТОМОБИЛА ОТКОЛКОТО ПО КНЯЗ БОРИС.Къде са служителите на КАТ,какво чакат да стане някоя беля,че тогава да се задействат.Тротоарите са пълни паркирани коли и майките с детски колички са принудени да се движат по уличното платно,а там движението е интезивно,въпреки,че е забранено за МПС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *