Панаирът започва утре, но заради Деня на национален траур без официално откриване и концерт

Панаир

Във връзка с обявения от Министерски съвет Ден на национален траур за жертвите, загинали при наводненията в община Царево на 5 септември 2023 г., Община Разград отменя официалното откриване на 30-ия Традиционен есенен панаир, което бе насрочено за 19,00 ч. на 8 септември. Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

Самото изложение на над 100 фирми, които предлагат различни стоки по алеите на Градския парк, обаче ще започне от предварително обявения ден без официалната церемония и концерт. Община Разград призовава представителите на фирмите-участници в изложението и атракционите да се съобразят с обявения Ден на национален траур и да не пускат неподходяща и силна музика.

Във връзка с промяната в програмата Панаирът се удължава с още един ден – 16 септември.

Предвиденият за 8 септември концерт на „Гласът на България 2021“ Петя Панева ще се проведе на 13 септември от 19,00 ч., когато по предварителната програма ще има и концерт на Капански  ансамбъл и Калоян Димитров-BALLAN.

В Деня за траур Община Разград ще спусне наполовина националните знамена пред общински сгради, апелираме и гражданите по подобаващ начин да отдадат почит на жертвите на наводнението в Царево.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *