Още 3 победи за “Вълци-Разград”

Още победи донесоха в актива на клуба баскетболистите на СКБ “Вълци-Разград”, като за последните три месеца – от декември до момента – отборите имат регистрирани впечатляващите 32 победи и едва 6 загуби в държавните първенства за подрастващи. Постижението говори за качеството на работа на треньорите и таланта и усилията, които състезателите са вложили в интензивни тренировки – съобщават от клуба.
В последния си домакински мач от редовния сезон в Елитна група Изток в петък вечер момчетата до 14 години поднесоха красива победа на зрителите в зала Абритус и победиха утвърдената школа на Берое Стара Загора със 69:46 точки. Мач преди края на редовния сезон Вълците са лидери без загуба и се отправят с висока заявка към републиканските финали. Постижението им дава право на участие и в турнира за Купата на БФБ.
В събота във Варна победа с 61:59 точки постигнаха и девойките до 16 години в мач от Елитна група Изток срещу Черно море Одесос ЖБК. Истински спектакъл, изнесоха Вълчиците, които в десети кръг на първенството имат само 1 загуба.
Момчетата до 12 години също зарадваха публиката със сърцата игра на турнира в Шумен в събота! Състезателите на Бойко Асенов записаха победа срещу домакините от Шумен с 43:32 точки и служебна победа срещу Черно море Тича-1 – поради нарушение в Правилника на държавните първенства за подрастващи.
От клуба изказват своята признателност на дарителите, които спомагат за развитието на талантите на разградските деца – на “Амета” с тяхната марка “Лудогорско пиле”, “Мизия глас”, “Семпе груп”, “Дин пропъртис” и всички индивидуални дарители!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *