Още красиви авторски мартеници подариха на Кмета

Потребители на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Подай ръка“ посетиха Община Разград днес с традиционни за Баба Марта пожелания и облечени в народни носии – съобщават от пресслужбата на местната управа.

В плетени кошнички те носеха изработени от тях мартеници, с които закичиха първо Кмета Добрин Добрев, а след това и служители от Общинска администрация.

Пред градоначалника те споделиха задоволството си от участието в базара за продажба на мартеници, където всички изработени от тях червено-бели плетеници са се продали.

Потребителите на социалната услуга пожелаха здраве и успехи на Кмета Добрин Добрев, а той ги поздрави за уникалните красоти, изработени от тях, и им пожела здраве и вдъхновение за нови интересни творби.

Представители на две неправителствени организации също поздравиха Кмета Добрин Добрев с празника Баба Марта днес.

Директорът на Сдружение „ЖАНЕТА“ Петър Василев подари на Кмета мартеница с изплетен символът на организацията – четирилистна детелина, а съоснователят на Фондация „За нашето бъдеще“ Имрен Гендж – мартеничка, изработена от дете с акушерска пареза и логото на фондацията. Двете организации си партнират от 3 години – уточниха техните представители.

Кметът Добрин Добрев благодари за красивите мартеници и им пожела много здраве и удовлетворение от добре свършена работа в подкрепа на хората, които имат нужда от тяхната грижа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *