ОУ”Никола Икономов” с нов директор от утре

Елка Драмалиева

Едно от традиционно добрите училища в Разград – ОУ”Никола Икономов” – от утре е с нов директор – научи Разград24/7.

Информацията потвърди началникът на Регионалното управление на образованието Ангел Петков. Досегашната директорка Виктория Георгиева се е пенсионирала, днес са й оформени документите и на нейно място от 15 април ще е Елка Драмалиева. През последните месеци Драмалиева бе служител в Областна администрация-Разград, след като напусна позицията си на началник отдел „Образование” в Община Разград. Има опит и на други позиции в образователната сфера: работила е и като експерт по български език и литература в Регионалния инспекторат по образование, заместник-директор на ОУ”Васил Левски” и директор на Дирекция “Образование” в Община Разград.

Според слухове Драмалиева идва на новото си работно място с готов екип – заместник-директор, който също е публично известна личност, но тъй като информацията не ни е потвърдена официално, смятаме да се въздържим от съобщаването на името на претендента.

Ангел Петков уточни, че Драмалиева ще е назначена на директорския пост временно до провеждането на конкурс. Очаква се конкурс, както за това, така и за останалите училища в областта с временни директори – ОУ”Христо Ботев”-Исперих, във Вазово, Сушево и Самуил – да бъде обявен през лятото и проведен през есента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *