От Фейсбук започнаха предизборните дрязги: От БСП се оплакаха, че Монев опитва да им краде гласове

Предизборните дрязги в Разград стартираха от неочаквана локация – Фейсбук.

На специална пресконференция днес трима от „заподозрените”, че ще са номинирани от БСП за кандидати за кмет на Разград, се оплакаха от удари под кръста от вече оповестен конкурент – Калоян Монев от „Кауза Разград”.

Депутатът Денчо Бояджиев, общинският лидер Добрин Добрев и общинският съветник Стоян Димитров отправиха обвинения към Монев в заблуждаване на бившите му съпартийци и дори в по-директно в опит за „кражба на гласове”. Те припомниха, че до 2014 г. Калоян Монев и брат му Антон Монев бяха членове на БСП, в о пределен период Калоян Монев бе и част от националното ръководство на младежката структура на БСП, а също и  общински съветник. Тримата лидери на БСП предполагат, че именно двамата братя са създали и поддържали от 2010 г. фейсбук страницата „Младежко обединение в БСП-Разград”, която след като напускат политическата сила, е в застой, но публикациите се активизират през последните седмици и са свързани с обявяването на номинацията на Калоян Монев за кандидат-кмет.

С откровена ирония Бояджиев, Димитров и Добрев коментираха „носталгията на канидадат-кмета към БСП”, като заявиха, че не е първият, нито последният кадър на БСП, напуснал партийните редици, но никой от другите не си е позволявал подобен удар под кръста.

Тази страница е фалшива, а Калоян Монев не е кандидатът за кмет, подкрепян от БСП – категорични бяха тримата социалисти.

Те смятат да си търсят правата, първо като докладват фалшивата страница, а след това смятат да намерят в изборните закони и основание да сезират ЦИК.

4 Replies to “От Фейсбук започнаха предизборните дрязги: От БСП се оплакаха, че Монев опитва да им краде гласове”

  1. Да откраднеш гласоподавател през Интернет! Евала! Това само стар сбръчкан болен мозък може да го измисли!

    АБЕ ВИЕ ХОАРАТА ЗА ОВЦЕ ЛИ ГИ ИМАТЕ БЕ? ВАШИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ АКО СА ТАКИВА НЕ ПОСТАВЯЙТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ! ХОРАТА САМИ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ СВОЯ ИЗБОР!

  2. Всъщност от БСП сами са си виновни заради политическата мимикрия като стратегия,то не бяха инициативни комитети,подкрепени независими кандидати,от които нищо не зависи,странни коалиции с кого ли не-пенсионери,запасняци,земеделци,дето не могат да различат жито от ечемик и т.н.,колко му сега избирателят да припознае каузата,а те от БСП ,да са живи и здрави,повечето чакат 7-мо число на месеца.

  3. Умножи, цитираната страница съществува още преди малкия Добчо да си помисли да членува в БСП, а БАЙ Деньо да бъде кмет въобще! Вие сте фейк! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *