От ИТН малко обновиха листата, първи обявиха и къде им е щабът

Местонахождението на първия предизборен щаб бе обявено днес следобед след регистрацията на една от водещата парламентарна партия в последното Народно събрание.

Областният лидер Мария Господинова и Мартин Капралов внесоха листата с кандидатите за народни представители на партия „Има такъв народ“. И двамата са в листата, в подножието на избираемите места.

Както вече съобщихме, а и бе напълно очаквано, водач на листата е председателят на две поредни Народни събрания Ива Митева, която е родом от Разград и която на предишните избори бе избрана от нашия регион, но избра да е депутат от Софийски район. Втори в листата е Драгомир Петров – сценаристът от „Шоуто на Слави“, който бе водач на ИТН за априлските избори и е родом от Исперих. Господинова обясни, че именно родното му място и множеството поддръжници, които има там, е сред позитивите за ИТН от връщането на тази кандидатура в разградската листа. На трета позиция е самата Мария Господинова. На четвърта е Мартин Капралов, на пета – Ромина Първанова. Новото име е на шеста позиция – Нина Тодорова от Кубрат. Тя е от основателите на сдружение „Потомци на Дуло“, което преди няколко години инициира и организира протестите за ремонтите на пътищата в община Кубрат. Господинова обясни, че залагат на нея именно, за да засилят контактите с хората и в този регион. На седма позиция е Ирена Колева, която бе и в предишната листа и работи в сферата на образованието.

Амбициите на ИТН за Разградски регион са постигне и подобри резултата си от предходния вот. Припомняме, че на изборите през юли политическата сила спечели един от мандатите в Разградски регион. „Смятаме, че отзвуците от хората са достатъчно положителни“ – мотивира амбициите си за надграждане Мария Господинова.

Тя увери, че в ИТН продължават да са открити и да търсят истината за всяко нещо, което ги притеснява.

Господинова обяви и къде ще се помещава предизборният им щаб, който ще е по-достъпен за всички граждани и в него ще има постоянно човек, който да отговаря на гражданите. Адресът е бул. „България“5, близо до кръговото кръстовище в центъра, срещу ресторант „Enjoy“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *