Отново недомислици: Обявиха, че имунизационен кабинет работи в събота час и половина след като той затвори

Корона

Поредна недомислица в дейността на властите, ангажирани в Разградско с преодоляване и превенцията на световната пандемия с COVID-19. И този път свързана с ваксинацията, която припомняме, започна на тъмно, оповестена за избрани медии.

Този път информация получиха всички медии, но закъсняла с около 1 денонощие. В 16,27 ч. в събота, 20 февруари, от пресцентъра на Областна администрация, на база данни от РЗИ-Разград обявиха, че в събота и в неделя в Разград работят имунизационни кабинети.

На практика работещият в кабинет в часа на обявяването е бил затворил от час и половина, според прессъобщението, което би трябвало да е полезно на гражданите, имащи желание да се ваксинират през почивните дни, работното време на имунизационния кабинет в МБАЛ”Св. Иван Рилски” е било от 8,30 до 15,00 ч.

Единствената наистина полезна за хората информация в това прессъобщение е тази, че в неделя отворен ще е имунизационният кабинет в РЗИ-Разград. Той ще работи от 10,00 до 15,00 ч. на 21 февруари. За ваксинация в него обаче е необходима предварителна заявка на дежурния телефон 0879/918-803.

Прочие информацията за работещи през почивните дни имунизационни кабинети бе обявена от всички РЗИ-та и Областни администрации без разградските вчера, 19 февруари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *