Отново любовно „Да” на Арената

За втори път млада двойка фенове на „Лудогорец” използва стадиона на шампионите за начало на семеен живот.

Николай Илиев предложи тази вечер на любимата си Йолана Митова да се омъжи за него с огромен транпарант, изпънат на почти половината трибуна „Моци”. Това се случи в 7-мата минута на мача „Лудогорец” – „Левски”, завършил при резултат 2:0. Няколко минути след красивата сцена падна и първият гол.

Двамата влюбени бяха в блок 4 на сектор В на стадиона и имаха отлична видимост към транспаранта, след като прочете въпроса Йолана хич не се замисли и отговори „да”, събирайки аплодисментите и усмивките на близкостоящите зрители.

„Това беше много чакано предложение, но се изненадах от начина, по който Ники го направи, много го обичам, казах най-голямото „да”! – сподели развълнувана на полувремето пред Разград24/7 Йолана.

Двамата са от Варна, тя работи във фирма мобилен оператор, а той в частна фирма. Заедно са от 6 години, от толкова посещават заедно и повечето от домакинските мачове на „Лудогорец” в Разград. Членове са на един от най-активните фен клубове на „Лудогорец” – този във Варна. 7-мата минута е избрана, защото 7 е любимото число на бъдещата булка.

За втори път на „Лудогорец Арена” прозвучава любовно „Да”, през 2015 г. бившият юноша на отбора Ерхан Чете предложи брак на любимата си на полувремето на мач на шампионите с ЦСКА, завършил с още по-категорична победа – 4:0. Мач на „Лудогорец” в Бургас пък бе добро начало за семейния живот на разградчанката Цветомила и Светослав Райчев от Бургас, който миналата година спечели риаити формата „MasterChef”.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *