Отново “битки” в бившия Военен лагер край Благоево – симулативна игра на клуб “Еърсофт Разград” на 26 март

Спортен клуб „Еърсофт Разград“ организира военно-симулативна игра на 26 март 2023 г. на територията на бившия военен лагер край село Благоево, област Разград – съобщават от клуба.

Организаторите са подготвили интересен сценарии за участниците, като загатват само част от него.

„По време на мисия на тайна организация се е разбил самолет с неясен товар на борда в покрайнините на Разград. Няколко души от екипажа са успели да скочат и са се спасили, като парашутите им са били забелязани от местни жители в района на гориста местност край село Благоево. Тяхната основна мисия е да опазят части от товара, който е останал на територията на бившия Военен лагер край разградското село Благоево.

Разбитият самолет е бил засечен от държавните власти, които са насочили отряд, който да обезопаси района и да събере товара с неясен произход, паднал по терена край Благоево.

Вражеска организация е прихванала сигнала на отряда и се отправя към мястото на събитията, за да се опита да плячкоса падналия товар от самолета. Какво следва ще научат участниците и публиката.

Всеки желаещ да вземе участие в играта на 26 март 2023 г. трябва да се запише предварително чрез формуляра на https://airsoftrazgrad.eu/blagoevo/ или чрез email на info@airsoftrazgrad.eu , съдържащ име, фамилия, телефон и град. Всеки заявил участие ще получи потвърждение на електронната поща или по телефона.

Всеки участник трябва да разполага с радиостанция и подходящи обувки за пресечен терен. Организаторите са се погрижили по време на играта в близост до терена да има медицинско лице, което при нужда да се намеси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *