Отвори врати RE/MAX Evolution – Агенция за недвижими имоти

Отвори врати RE/MAX Evolution – Агенция за недвижими имоти.

Брокер/Собственик на най-новата и двадесета по ред  Агенция за недвижими имоти на RE/MAX България – RE/MAX Evolution, гр. Разград – е Димитър Стефанов – предприемач и бизнесмен, с дългогодишен и успешен опит в различни бизнеси, свързани и с недвижимите имоти. Убеден, че предоставянето на висококачествени и бързи професионални услуги при сделките с недвижими имоти ще бъде прието радушно от жителите на Разград и областта, той и екипът на Агенцията ще прилагат и доразвиват вече утвърдените и превърнали се в глобални стандарти за качество на RE/MAX.

Официалното откриване на офиса на Агенцията се състоя днес в присъствието на колеги и приятели на Димитър, както и на партньорите му от RE/MAX България и представители на други Агенции на RE/MAX.

Офисът на RE/MAX Evolution се намира в знакова и позната на всеки в Разград сграда, в сградата до Общинския пазар, над книжарница “Денебола”. на площад „Независимост“, с централна локация, отлична видимост и лесен достъп, които ще улеснят допълнително Клиентите на Агенцията.

Офисът бе осветен от отец Дмитрий Терзи, а в програмата на събитието участваха и младите музиканти от Младежки духов оркестър към ЦПЛР ЦРД-Разград и момичетата от Градски мафоретен състав към ЦПЛР-ЦРД-Разград.

Новият офис на RE/MAX Evolution е готов да посрещне предприемчиви и мотивирани Агенти на недвижими имоти и техните Клиенти. А иновативният ноу-хау на RE/MAX ще подкрепя екипа на Димитър Стефанов да предоставя първокласно преживяване и удовлетвореност на Клиентите на Агенцията, при вземането на едно от най-важните решения в живота им.

Всеки ден аз вървя по своя път към успеха, осъзнавайки че отговорността, постоянството и отдадеността при мен, са на 100%. Вярвам че, дългогодишният опит на RE/MAX и разработената концепция за развитие на бизнеса на недвижими имоти ще спомогне да постигна поредния наш успех за RE/MAX Evolution.“ – споделя Димитър Стефанов, Брокер/Собственик на RE/MAX Evolution, в навечерието на официалното откриване на Агенцията.

С площ от 80 кв.м, офисът на RE/MAX Evolution предлага пълния спектър от професионални услуги, свързани с жилищни, ваканционни, инвестиционни, индустриални, търговски и селско-стопански имоти.

За RE/MAX Evolution:

гр. Разград

пл. “Независимост”

+359 888 930 930

evolution@remax.bg

За RE/MAX:

Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 140,000 Агенти от над 8,300 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.

RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите Агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.

За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com

За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от 20 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Банско и Разград, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл office@remax.bg

Още снимки от откриването на офиса в Разград вижте ТУК.

 

One Reply to “Отвори врати RE/MAX Evolution – Агенция за недвижими имоти”

Comments are closed.