Организират първото нетуъркинг събитие, свързано с бизнеса и предприемачеството в Разград

Първото нетуъркинг събитие, свързано с бизнеса и предприемачеството, предстои да се проведе скоро в Разград. Събитията ще се организират под името “Предприемаческо общество – Разград” в града ни, като на тях е добре дошъл всеки предприемач, но и всеки, който би желал да открие хора със сходни интереси или възгледи. Подобен тип събития вече се забелязват в близките областни градове, като последното такова във Варна събра близо 300 души.

Събитията ще се организират на изцяло доброволни начала, без излишни разходи за маркетинг, като за целта ще се разчита изцяло на маркетинг от уста на уста и от приятел на приятел.

Всеки желаещ към момента може да се присъедини към Facebook групата Предприемаческо общество – Разград“, където скоро ще бъде обявено първото събитие. Информация за събитията ще бъде публикувана и в страницата “Предприемаческо общество – Разград“.

Предстои да бъдат организирани ежемесечни безплатни събития, където предприемчивите хора в Разград и областта да разширяват мрежата си от полезни контакти. В срещите са предвидени и специални гости, игри и други интересни неща.

С какво би ви било полезно посещение на подобно събитие?

  • полезни контакти;
  • интересни събития;
  • позитивни емоции.

На местно ниво Предприемаческо общество-Разград ще се опита да събере хора, които имат развит бизнес, развиват бизнес в момента или просто имат добър предприемачески нюх, но все още не са направили първата крачка в бизнеса. Събитието ще се опита да даде нов тласък в област Разград, за да се развива предприемаческата общност тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *