Окъпаха парка

Изметен машинно, измит и дезинфекциран е от днес Северен Градски парк в Разград. Процедурите бяха извършени под формата на дарение към Община Разград от фирма „Н2О 2012”ЕООД с управител Деан Дацев. Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Индустриалните мини метачки тръгнаха още в 8,00 ч. сутринта, с мокро метене те преминаха по всички алеи на парка. След като почистиха боклука по пешеходните участъци, в началото на основната алея под Пантеона застанаха по-големи машини, които започнаха основно миене на алеята. Във водната струя предварително бе поставен и дезинфектант. Събитието се превърна в атракция не само за малките деца, които се разхождаха с родителите си из парка, но и за възрастните разградчани, които не помнят в парка да е извършвано основно измиване.

Дарението на „Н2О 2012”ЕООД продължава и утре, когато от 12,00 ч. метачната техника ще почисти велоалеята от ОП”Бизнес зона Перистър” до местността „Пчелина”.

Ръководството на Община Разград отново изказва благодарност за поредния жест на солидарност и сътрудничество, което местният бизнес прави под формата на безвъзмездна дейност, свързана с опазването на здравето на жителите на община Разград по време на извънредното положение.

 2,915 total views,  1 views today

One Reply to “Окъпаха парка”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *