Окръжният прокурор към хората, изеглили пари от повреден банкомат: „Знам какво направи миналото лято”

Тихомир Тодоров

Странен призив чрез медиите отправи към съграждани с укоримо поведение днес окръжният прокурор Тихомир Тодоров.

В края на пресконференцията за съвместна акция с полицията в Кубрат той апелира към неизвестен брой неизвестни разградчани, изтеглили немалка сума пари от повреден банкомат миналото лято. Тодоров отказа да уточни както сумата, така и броя на хората, обогатили се благодарение на неизправното съоръжение, но им даде срок от 1 месец да възстановят щетите на потърпевшата банка, за да е благосклонна към тях прокуратурата. Препоръча им да гледат филма „Знам какво направи миналото лято”.  Намекна, че сред тях има и заможни хора. Ето пълното му изявление пред медиите:

„Искам да използвам трибуната, времето и мястото, за да се обърна към тези наши съграждани, които миналото лято се обогатиха неправомерно вследствие на неизправност в един банкомат.

Мили съграждани, има и бизнесмени сред тях, що годе голям калибър, възстановете щетата на конкретната банка и Разградска Окръжна прокуратура ще бъде благосклонна. Не си заслужава за едно такова укоримо поведение да се излагате. Не е малка сумата, особено в едното семейство. Изгледайте американския филм „Знам какво направи миналото лято”. Давам едномесечен срок за възстановяване на сумата на банката, срокът започва да тече от утре.”

 

 

 

One Reply to “Окръжният прокурор към хората, изеглили пари от повреден банкомат: „Знам какво направи миналото лято””

  1. Да отбележа, че никой на сила не може да те накара особедно когато няма доказано престъпление. Най доброто пръжие е СТРАХЪТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *