Окръжният прокурор към хората, изеглили пари от повреден банкомат: „Знам какво направи миналото лято”

Тихомир Тодоров

Странен призив чрез медиите отправи към съграждани с укоримо поведение днес окръжният прокурор Тихомир Тодоров.

В края на пресконференцията за съвместна акция с полицията в Кубрат той апелира към неизвестен брой неизвестни разградчани, изтеглили немалка сума пари от повреден банкомат миналото лято. Тодоров отказа да уточни както сумата, така и броя на хората, обогатили се благодарение на неизправното съоръжение, но им даде срок от 1 месец да възстановят щетите на потърпевшата банка, за да е благосклонна към тях прокуратурата. Препоръча им да гледат филма „Знам какво направи миналото лято”.  Намекна, че сред тях има и заможни хора. Ето пълното му изявление пред медиите:

„Искам да използвам трибуната, времето и мястото, за да се обърна към тези наши съграждани, които миналото лято се обогатиха неправомерно вследствие на неизправност в един банкомат.

Мили съграждани, има и бизнесмени сред тях, що годе голям калибър, възстановете щетата на конкретната банка и Разградска Окръжна прокуратура ще бъде благосклонна. Не си заслужава за едно такова укоримо поведение да се излагате. Не е малка сумата, особено в едното семейство. Изгледайте американския филм „Знам какво направи миналото лято”. Давам едномесечен срок за възстановяване на сумата на банката, срокът започва да тече от утре.”

 

 

 

 914 total views,  2 views today

One Reply to “Окръжният прокурор към хората, изеглили пари от повреден банкомат: „Знам какво направи миналото лято””

  1. Да отбележа, че никой на сила не може да те накара особедно когато няма доказано престъпление. Най доброто пръжие е СТРАХЪТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *