ОИК-Разград прекрати пълномощията като съветник на единия заместник кмет, и вторият е вече в общината

Общинска избирателна комисия-Разград прекрати предсрочно пълномощията на избрания за общински съветник от БСП Добрин Добрев. Решението е с дата 17 ноември, а причината – назначаването на Добрев за заместник-кмет на Община Разград. Макар да не бе обявен официално, името на юриста и общински лидер на БСП се появи миналата седмица на интернет страницата на местната управа, в раздел „.Контакти“. Ресорите му са: финансови дейности, местни данъци и такси, инвестиционни дейности, програми и околна среда

На съветническото място на Добрев за избрана е обявена следващата в листата на БСП Румяна Балтова, която пак според сайта на общината все още е кметски наместник на Просторно.

Междувременно днес по коридорите на властта бе забелязан и спряганият за втори заместник-кмет Мирослав Грънчаров. Той бе кандидат за кмет и втори в листата за общински съветници на Местна коалиция ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ-ОБЕДИНЕНИЕ(ДА БЪЛГАРИЯ,ДСБ,Зелено движение)(СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ,ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ). Още в изборната нощ новоизбраният кмет Денчо Бояджиев обяви, че управлението ще бъде коалиционно, като посочи конкретно „Демократична България“. Ако Мирослав Грънчаров бъде назначен за зам.-кмет, на негово място в Общинския съвет ще влезе неговият съименник Мирослав Цанев.

One Reply to “ОИК-Разград прекрати пълномощията като съветник на единия заместник кмет, и вторият е вече в общината”

  1. Пак казвам,зам.кметове ще са МИРО-герба и ОРЕШКОВА/след приемане на новата структура,т.е.след Нова година/ ,още един от БСП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *