Огнян Обрешков: „ГЕРБ не само открадна парите ни за зелена среда, с убитите дръвчета ни пречат да дишаме”!

„Работа, работа, работа или крадене, крадене, крадене – каква е истината за ГЕРБ? Погледнете „Орел“ – най-големият квартал в Разград – типичен пример за това как властта не само открадна парите ни, но открадна и въздуха ни!

Днес жителите на „Орел“ трябваше да имат зелени площи и по-красива и благоустроена среда. Вместо това те, а и всички ние, платихме  повече от 500 000 лв. глоба заради нарушенията на хората на Бойко Борисов по проекта за облагородяване на най-големия  жилищен квартал в Разград, където живеят много млади семейства с малки деца.

По този проект ГЕРБ лиши разградските фирми от възможността да изпълнят  дейностите   в „Орел“ и със скандална процедура пусна свои външни фирми да „реализират“ проекта. При това на цена с 1 140 000 лв. по-скъпо, отколкото предлагаха  строителите от града.

Резултатът – фирмите, близки до властта,  прибраха парите и лишиха децата и техните родители, възрастните граждани на ОРЕЛ от правото да живеят уютно в собствения си квартал в зелена и с чист въздух среда.

Стотици дървета бяха засадени с орязани корени или изобщо без корени, а туите направо с пластмасовите кофи!

Предварителните изчисления показват, че стойността на щетите за Община Разград от абсурдното „залесяване“ са за  43 000 лв. Толкова ще струва да се подновят с нови изсъхналите дръвчета.

Ние, в Демократична България, искаме и можем да спрем това разграбване и този абсурд. Ние имаме капацитета и знанията да превърнем града и държавата ни в по-добро място за живеене!”.

Това обяви в своя лайв Огнян Обрешков и засади пред камерата по правилния начин жълта акация до  полусрутилата се вече детска площадка до блок 20 в квартал „Орел“.

Видеото  може да проследите ТУК.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 1,327 total views,  14 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *