Огнеборците празнуваха с децата днес

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев бе гост на две от събитията, посветени на професионалния празник на служителите на РД“Пожарна безопасност и защита на населението“-Разград.Това съобщават от пресцентъра на местната управа.
На церемония в базата на РДПБЗН на ул. „Търговищко шосе“ той връчи наградите на победителите от областния етап на 18-тото издание Международния конкурс за детска рисунка на тема „С очите си видях бедата“ в две категории – трета възрастова група (14-18 г.) за деца и ученици от всички общообразователни училища и центровете за подкрепа на личностно развитие в системата на предучилищното и училищно образование и в първа възрастова група (7-10 г.) за деца и ученици от специализирани паралелки, училища и школи по изобразително изкуство. Останалите призьори получиха наградите си от Областния управител Гюнай Хюсмен и началника на РУО-Разград Ангел Петков. Поздравления за отличното си представяне малките художници получиха и от директора на РД ПБЗН Емилиян Станев.
Заместник-кметът Добрин Добрев присъства и на демонстрациите на отряда по противопожарен спорт младша възраст – ученици от 13 до 18 години – с ръководител Димитър Димитров. Той пожела успех на момчетата, на които в края на месеца предстои републиканско първенство.
Преди това г-н Добрев разгледа базата на пожарникарите и техниката, с която разполагат и с която спасяват човешки животи. Той благодари на огнеборците за отличната работа и доброто сътрудничество с Община Разград, за което изрази убеденост, че ще продължи да бъде взаимнополезно.

 1,122 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *