Обявиха фотоконкурс “Моята Европейска община”

Заместник-кметът на община Разград Добрин Добрев даде старт на съвместно организирания от ОИЦ – Разград и Община Разград фотоконкурс „Моята европейска община”. Това съобщават от ОИЦ-Разград.

Фотоконкурсът е  посветен на 12 октомври – Деня на българската община.

Целта на конкурса е жителите на общините в oбласт Разград да представят своя поглед и отношение към градската среда, природни, културни и исторически обекти и съпътстващи събития, които са реновирани, възстановени, изградени или проведени със средства от Европейския съюз по различни програми и проекти.

Добрин Добрев представи условията за участие във фотоконкурса. Стана ясно, че право на участие имат всички фотографи – професионалисти и любители, без ограничения във възрастта.

Фотографиите трябва да са авторски. Заснетите обекти трябва да се намират на територията на седемте общини от Разградска област, като участниците са разпределени в 3 възрастови групи: до 14 години; 15 – 18 години; над 18 години.

Снимките ще се приемат до 24:00 часá на 7 ноември 2021 г., след което жури ще ги оцени и класира, а призьорите ще бъдат наградени. Най-интересните творби ще бъдат подредени в улична  фотоизложба.

Наградите са фотографски продукти, аксесоари и ваучери за фотографска техника на обща стойност 4000 лева.

Документите за фотоконкурса са достъпни в електронен вид тук.

Попълненият формуляр за участие и снимките трябва да се изпратят в електронен формат на e-mail адрес: oic.razgrad@gmail.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *