Обръщение от кандидатите на ПП-ДБ в 18 МИР Разград

В тази кампания обещаваме само едно – че нашият ангажимент към България е неотменим. Големият залог на тези избори е дали ще продължим реформите, за да няма повече запазена власт за никого, или за пореден път политическите и корупционни зависимости в регулаторите, службите и съдебната власт ще отложат битката за справедливост.

Близо 35 години хората са заложник на запазването на властта на недосегаемите. Цената, която вече няколко поколения плащат за това, е корупция и липса на равенство пред закона, които пречат на България да разгърне потенциала си.

През последните месеци този модел се пропука, защото започнахме да налагаме нашия дневен ред за повече справедливост и истинска борба с корупцията, които осигуряват условия за по-добро благосъстояние на гражданите.

Знаехме, че няма да е лесно. Наложи ни се да направим тежки компромиси, но никога на пожертвахме убеждението си, че България заслужава да бъде нормална европейска държава.

Дневният ред, за който се борим, е дневният ред на България, от която не си тръгваме. Ние оставаме, не се отказваме!

Ще продължим да работим за високи доходи, качествено образование, достъпно здравеопазване, конкурентна бизнес среда и модерна България, в която да останем ние и децата ни, за да живеем добре в родината си.

Докъде ще стигнем, зависи единствено от вашата подкрепа и от силата на всеки един глас. Вашият глас има сила!

Подкрепете ни на 9 юни с номер 14!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *