Областният управител се срещна с председателите на пенсионерските клубове от област Разград

Традиционна среща с председателите на пенсионерските клубове от област Разград се проведе и тази година в областна администрация Разград – съобщават от пресцентъра на Областна администрация.

Областният управител Владимир Димитров и зам. областният управител Ивелина Игнатова се срещнаха с представители на пенсионерските клубове на почти всички общини – Разград, Кубрат, Завет, Исперих, Цар Калоян и Лозница и областното ръководство на Съюза на пенсионерите.

Владимир Димитров отправи пожелания към тях за здраве и много радост през новата 2024 година и разговаряха за трудностите, които срещат организациите им в общините и къде и как той би могъл да съдейства. Основното желание на пенсионерите от областта са да разполагат със средства за транспорт и поне един служебен телефон или средства за комуникации. „Ние не бездействаме и ако общините ни подадат ръка можем да бъдем много активни и полезни“, казаха представителите на Съюза на пенсионерите. Те бяха поканени от областното ръководство да се включват активно в националните кампании, които провежда областна администрация, а също така във фоайето на 7 етаж да провеждат техни инициативи.

В края на срещата председателят на Областния съвет на организацията Иванка Добрева помоли Областния управител да връчи грамотите и медалите, спечелени от Мъжка певческа група „Капанци“ и Ансамбъл за автентичен фолклор от с. Гецово на Национален преглед в столицата. Димитров връчи наградите на ръководителя на Ансамбъла Веселина Димова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *