Областният управител Гюнай Хюсмен обяви подкрепата си за кандидата на ГЕРБ д-р Валентин Василев

На официалното откриване на предизборната кампания на Земеделски народен съюз областният управител на Разград Гюнай Хюсмен обяви подкрепата си за кандидата на ГЕРБ д-р Валентин Василев.

Според Хюсмен, който издига свои кандидати чрез ЗНС,  подкрепата му като човек и областен управител идва вследствие на дейността на д-р Василев на кметския пост. По думите на губернатора кандидатът на ГЕРБ е преживял труден мандат, като е бойкотиран през първите две години от управлението си, но е канализирал работата в местната управа и в момента ремонтира всички детски градини в града. ”Само кандидатът на ГЕРБ може да преобрази Разград, като го превърне в по-добро място за живеене, а един мандат не е достатъчен” – заяви Хюсмен.

 

Пред препълнената зала на НЧ”Развитие 1869” д-р Василев сподели част от идеите си за следващия мандат. Сред тях е обновяване и на едната трета от жк „Орел”, която не бе включена в приключилия наскоро проект за рехабилитация на квартала. Инвестициите през последните години в Разград са 30-40 милиона и това не се харесва на нашите опоненти – каза Василев. Той благодари на Областния управител за оказаната подкрепа, като каза, че е изключително важно да се вземе за втори път столицата на Лудогорието, тъй като Разград може да се изнася революция. „Наши симпатизанти от други общини, където бяха мачкани, намериха спокоен пристан в Община Разград” – каза още Василев.

Той обясни, че отбелязването в бюлетината на привържениците на ЗНС ще е много лесно, кандидатите за общински съветници са под №33, а за кмет – 43.

Подкрепа Василев получи и от заместник-председателя на ЗНС Явор Хайтов, който припомни, че тримата – Василев, Хайтов и Хюсмен – са било заедно в 43-тото Народно събрание. „Двамата – д-р Василев и Гюнай Хюсмен – липсване на парламентаризма, но сте богатство за Лудогорието” – каза Хайтов.

Купуването и продаването на гласове и престъпление!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *