Нов началник на “Инвестиционни дейности” в Общината от днес

Нов началник на отдел „Инвестиционни дейности“ в Община Разград встъпи в длъжност днес – съобщават от пресслужбата на местната управа.

В началото на работния ден Кметът на Община Разград Добрин Добрев представи инж. Стефан Стефанов на служителите в отдела. Обсъдени бяха основните насоки, по които ще се работи през настоящата година, свързани с подготовка и изпълнение на финансираните проекти на Община Разград по Програмата за възстановяване и устойчивост и по Инвестиционната програма за общински проекти, както и по приоритетите, заложени в проекта за бюджет на Община Разград за 2024 г.

Стефан Стефанов е на 39 години. Има бакалавърска степен по специалност „Химични технологии“ в Русенския университет „Ангел Кънчев“, магистърска от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, специалност „Неорганични химични технологии“, както и придобита квалификация „инженер“ от ВСУ“Черноризец Храбър“, специалност „Строителство на сгради и съоръжения“, специализация „Пътно строителство“. Работил е в частна фирма в областта на търговията, а от 2016 г. досега в Агенция „Пътна инфраструктура“ – Областно управление-Разград – 3 години като главен специалист в отдел „Инвестиционно-ремонтни дейности“ и 5 години като главен експерт в същия отдел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *