Нов директор на ОДМВР-Разград – Константин Костов, Ивайло Йовчев – на друга длъжност в дирекцията

Старши комисар Константин Костов е новият директор на ОДМВР-Разград – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Той бе представен днес от заместник главния секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев. Досегашният директор Ивайло Йовчев е преназначен на длъжност началник отдел „Административен“ в ОДМВР-Разград след подадено от него заявление.

От името на ръководството на МВР главен комисар Темелакиев благодари на Ивайло Йовчев за дългогодишната служба и сподели увереността си, че с опита и експертността, които е натрупал, той ще продължи да съдейства за просперитета на Дирекцията в Разград.

„В полицията личен успех няма. Всичко е плод на съвместни усилия и обща работа“, каза досегашният директор и пожела успешна служба на старши комисар Костов.

Константин Костов е роден на 22.02.1980 г. Висшето си образование завършва през 2004 г. в Академията на МВР, специалност “Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред”. Постъпва в системата на МВР през 2004 г. като дознател в РПУ-Исперих. През 2008 г. става разузнавач, а през 2013 г. – началник група “Криминална полиция” в РУП-Исперих.

Със заповед на Министъра на вътрешните работи през 2017 г. е назначен за ВПД началник на Районно управление – Исперих.  През 2018 година става заместник директор на ОДМВР-Разград. Считано от 1 февруари 2021 година е преназначен на длъжност директор на ОДМВР-Разград.

 2,479 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *