Нов директор на “Общински пазари”

Кауза Разград официално влезе в местната изпълнителна власт – става ясно от текста на прессъобщение на Община Разград, в което се съобщава за назначение на нов директор на ОП”Общински пазари”. Ръководният пост се заема от кандидат общински съветник от листата на ВМРО-Кауза Разград от последните местни избори, чиято регистрацията по-късно бе заличена от ОИК-Разград заради липса на настоящ адрес в общината. Досега малкият коалиционен партньор в управляващата коалиция имаше ръководни позиции само в местния парламент – заместник-председател на Общинския съвет и председатели на постоянни комисии.

От пресцентъра на местната управа уточняват, че първата работна среща на Айлин Джеляйдинова бе с ресорния заместник-кмет на Община Разград Мирослав Грънчаров. На нея бяха обсъдени основните приоритети в работата на предприятието, както в условията на извънредно положение, така и след приключването му. В момента сред основните задачи на новия директор е контрол върху спазването на разпоредбите във връзка с разпространението на COVID-19.

Айлин Джеляйдинова е завършила средно образование в Техникума по биотехнологии в Разград, а висше – в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“-Бургас, откъдето е магистър-инженер, има магистърска степен „Търговски бизнес“ и от Икономически университет-Варна.

Между 2004 и 2006 г. е работила като технолог и заместник-началник цех в „Хан Аспарух“АД-Исперих, от 2006 г. до 2014 г. е специалист „Развойна дейност“ в „Каолин“АД-Сеново, от 2014 г. до март 2020 г. – ръководител „Развойна дейност“ в „Каолин“ЕАД.

Айлин Джеляйдинова е назначена на поста „директор на ОП“Общински пазари“ до провеждане на конкурс.

 

 

 

One Reply to “Нов директор на “Общински пазари””

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *