Нов директор на “Общински пазари”

Кауза Разград официално влезе в местната изпълнителна власт – става ясно от текста на прессъобщение на Община Разград, в което се съобщава за назначение на нов директор на ОП”Общински пазари”. Ръководният пост се заема от кандидат общински съветник от листата на ВМРО-Кауза Разград от последните местни избори, чиято регистрацията по-късно бе заличена от ОИК-Разград заради липса на настоящ адрес в общината. Досега малкият коалиционен партньор в управляващата коалиция имаше ръководни позиции само в местния парламент – заместник-председател на Общинския съвет и председатели на постоянни комисии.

От пресцентъра на местната управа уточняват, че първата работна среща на Айлин Джеляйдинова бе с ресорния заместник-кмет на Община Разград Мирослав Грънчаров. На нея бяха обсъдени основните приоритети в работата на предприятието, както в условията на извънредно положение, така и след приключването му. В момента сред основните задачи на новия директор е контрол върху спазването на разпоредбите във връзка с разпространението на COVID-19.

Айлин Джеляйдинова е завършила средно образование в Техникума по биотехнологии в Разград, а висше – в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“-Бургас, откъдето е магистър-инженер, има магистърска степен „Търговски бизнес“ и от Икономически университет-Варна.

Между 2004 и 2006 г. е работила като технолог и заместник-началник цех в „Хан Аспарух“АД-Исперих, от 2006 г. до 2014 г. е специалист „Развойна дейност“ в „Каолин“АД-Сеново, от 2014 г. до март 2020 г. – ръководител „Развойна дейност“ в „Каолин“ЕАД.

Айлин Джеляйдинова е назначена на поста „директор на ОП“Общински пазари“ до провеждане на конкурс.

 

 

 

 2,327 total views,  2 views today

One Reply to “Нов директор на “Общински пазари””

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *