Нов автомобил за шофьорските курсове в ПГСС“Хан Аспарух“-Исперих

По програма “Обогатяване на материално-техническата база” към НП “Професионално образование и обучение “, директорът на ПГСС “Хан Аспарух”-Исперих Сали Назиф получи от началника на РУО-Разград Ангел Петков ключовете на чисто нов автомобил “Шкода Октавия”. Това съобщават от училищната управа.

Возилото ще бъде използвано за обучение на възпитаниците на гимназията за придобиване на правоспособност кат. “В”.

От ПГСС“Хан Аспарух“ изказват своята благодарност към партньорите си: “Караджа ФАГ” ЕООД, които са съфинансирали закупуването на новата придобивка с парична сума); ЗПК “Хан Аспарух”- Исперих, “Агротида ООД”- Исперих, ЗК “Единство”-с. Китанчево, които са  съфинансираха с техника по проекта. Всички партньори осигуряват и практическо обучение в реална работна среда на учениците от гимназията.

Ръководството на училището благодари и на екипа, реализирал проекта, начело с инж. Беркай Халил. На инструкторите училищната управа пожелава лека и безаварийна работа, и дано новата придобивка допринесе до по-лесното усвояване на умения на учениците от училището. Благодарят и на фирмата “Еуратек” от гр. Варна, откъдето направили и невъзможното, за да се получи автомобила за Коледа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *