Нови директори на две общински предприятия до провеждане на конкурси

Две общински предприятия в Разград са с нови директори от утре, 10 януари. И двамата ще са на постовете си до провеждане на конкурси за ръководните длъжности.Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Конкурси ще бъдат обявени през месец март за ръководствата на всички общински предприятия.

ОП“Паркстрой“ ще бъде ръководено от Иван Борисов. Той е роден през 1958 г. Завършил е ВИИ – София със специалност „Икономика и управление на АПП”. Заемал е различни длъжности в общинската администрация и в частния бизнес. Бе заместник областен управител в периода 2013-2014 г. Ръководи ОП“Паркстрой“ в периода 2015-2016 г.

18-годишен управленски опит в ОП“Столово хранене“ има новоназначеният директор на предприятието Светослав Неделчев. Той бе освободен от тази длъжност през 2016 г., след което работи като учител в ПГИ“Робер Шуман“.

Доскорошните директори на ОП“Паркстрой“ Валентин Стоянов и Несрин Шериф на ОП“Столово хранене“ са освободени от постовете си на основание чл. 331 ал. 1 от Кодекса на труда съответно от 8 януари и от 2 януари.

От 7 януари на основание чл. 12 ал.1 и 4 във връзка с чл. 108 от Закона за държавния служител е освободена от поста Директор на Дирекция „Култура, спорт и туризъм“ Виолета Антонова.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *