Новият шеф на Районна прокуратура встъпи в длъжност

На церемония в присъствието на колеги, окръжният прокурор на град Разград Тихомир Тодоров връчи акт за встъпване в длъжност на новоизбрания районен прокурор на града Иван Иванов – съобщават от пресслужбата на Апелативна прокуратура-Варна.

Съгласно решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет от 19 май 2021 г., прокурор Иванов е определен да заеме длъжността „Административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Разград”, на база резултатите от провел се конкурс.

Иван Иванов започва своята кариера в Прокуратурата на Р България през януари 2000 година, когато е назначен на длъжност „младши прокурор“ в Исперих.

През април 2006 година прокурор Иванов е назначен за заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Исперих, а през март 2015 година е определен да заеме позицията „изпълняващ функциите на административен ръководител – районен прокурор“ на структурата. От юни месец същата година до януари 2020 година е титуляр на позицията „Административен ръководител – районен прокурор“ на РП – Исперих.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *