ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ: ЗАКОННОСТ, СВОБОДА, МОДЕРНИЗАЦИЯ!

На предстоящите избори свободните граждани можем  да  премахнем бариерите пред развитието на България. За целта ГЕРБ и Борисов трябва да бъдат отстранени от управлението. Трябва да разрушим изградените от тях корупционни мрежи, с помощта на които те не само крадат  нашите пари за техните чекмеджета и шкафчета, но и отнемат за десетилетия напред бъдещето на децата ни и перспективите за развитието на България.

Свободните хора заедно можем  да сложим  край на властта, управлявала не в полза на гражданите, а в интерес на мафията. Гласът за кандидатите за народни представители на Демократична България е глас в полза на модерна, свободна и просперираща България.

Ние сме най-последователната и радикална опозиция, която не преклони глава пред Борисов, не влезе в договорки и не продаде каузата за честен и справедлив живот, не някъде по света, а тук у нас, в България.

Представителите  на Демократична България имаме волята, знанията и характера, да създаваме и гласуваме в 46-то Народно събрание закони,които да стартират правовия ред в държавата, да наложат на прокуратурата отчетност пред обществото и да освободят институциите от мафиотския захват на задкулисното управление.

Кандидатите на Демократична България от Разград сме хора с лица и биографии, от които не се срамуваме. Част от нас са започнали борбата за демокрация преди 30 години. Устоявали сме принципите на дясното в политиката, когато закулисни сили и интереси разделяха демократичната общност. Десницата в Разград остана обединена и на тези избори  търси доверието на свободните хора, които искат да живеят в държава, в която всички са равни пред закона. Заедно с младите хора от нашата листа сме готови да работим за една модерна, зелена България, която създава бъдеще за децата си и не ги принуждава да се спасяват по пътищата на гурбета.

Лъжите на ГЕРБ, че ако те не са управляващи, България щяла да стане авторитарна държава, са демагогия. Борисов и неговата върхушка са тези, които погазиха демократичните норми на живот, загърбиха разделението на властите и сложиха удобен главен прокурор, който да държи чадър над тях и мафиотските им схеми за източване на публични  ресурси.

Ние знаем как и можем да модернизираме държавата. Да  наложим върховенството на закона, да дадем свобода на предприемчивите да работят и създават блага за себе си и за другите в условията на честна конкуренция.

Ще поставим регулаторните органи в рамка, в която те, независимо от това кой е на власт, ще охраняват правилата, за да работят фирмите и гражданите в предвидима среда, в която могат да планират развитието си. Ще променим и демократизираме регулаторните режими така, щото те да създават условия за развитието на свободни медии. Това ще помогне да се изместят от публичната среда медийните бухалки и мисирките на Борисов, за да започнат средствата за информация да информират обществото независимо и критично, без  натиск от страна на властимащите. Работим и ще продължим да работим за правила и закони, които гарантират честни и свободни избори, без купен вот и превозване на гласоподаватели с автобуси, за да пуснат правилната бюлетина.

Вярваме, че ние, свободните граждани, можем заедно да изградим България отзивчива към мечтите на всяко нейно дете. Милиарди се крадоха всяка година досега от парите, създадени с труда на хората. Можем да инвестираме тези средства в отглеждането и развитието на нашите деца. Можем да спрем кражбите на бъдеще.

Можем да си върнем страната обратно!

България може много повече!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 2,161 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *