На Гергьовден двама нарушители в Голям извор – пиян шофьор и друг с фалшива книжка

Пътна полиция

Двама нарушители са засечени в самуилското село Голям извор на Гергьовден – единият шофирал пиян, а другият – с фалшива книжка.

От пресцентъра на ОДМВР-Разград съобщават, че лек автомобил „Опел Астра“ е спрян около 19.30 часа на 6 май в самуилското село Голям извор. При полицейската проверка 34-годишният водач от Хърсово е изпробван с дрегер, чиято цифрова индикация отчела 2,31 промила алкохол. След отказ да даде кръв за химично изследване, мъжът е задържан в РУ-Исперих. Образувано е бързо производство.

21-годишен водач на лек автомобил „Хюндай“ представил фалшива книжка пред органите на реда. Той бил спрян за проверка около 18.50 часа на 6 май в село Голям извор. Пред униформените младежът показал свидетелство за управление на МПС, издадено в Гърция на 22.04.2020 година, за което в хода на проверката е установено, че е неистинско. По случая е образувано досъдебно производство.

Нарушител на Закона за движение по пътищата е установен и в Исперих. Товарен автомобил „ГАЗ 53“ е спрян за проверка около 16.15 часа на 7 май в общинския център. В хода на предприетите контролни действия 52-годишният водач е тестван за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 1,44 промила. Мъжът отказал кръвно изследване. Задържан е в РУ-Исперих. По случая е започнало бързо производство.

One Reply to “На Гергьовден двама нарушители в Голям извор – пиян шофьор и друг с фалшива книжка”

  1. Всё более российских жителей знают, собственно что их в совокупности руководство самочинно направляет их на несправидливую войну насупротив Украинского государства. Они конечно, как имеют возможность, борются насупротив этого. Так например, в последнее время, появились подпаливания райвоенкоматов, которые конкретно призывают жителей россии направляться на поле боя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *