Наше момче в ново риалити, „Игри на волята” започва тази вечер

Разградчанин влиза в най-новото риалити в българския ефир, което тази вечер започва по Нова телевизия.

Форматът на „Игри на волята” Desafío /Caracol TV/ е колумбийски, в него 24 човека влизат в битки за надмощие, един е победителят, в България наградата му ще е 200 000 лева.

Разградският представител е Веселин Панчев. Той е на 32 години, от повече от 10 години живее в САЩ, работи като шофьор на камион. Спортува от малък, познават го баскетболните среди в Разград, сега се занимава с фитнес. Веско е един от най-върлите фенове на футболния „Лудогорец” и активен член на фен клуба на българските шампиони в Чикаго. Баща му е Петър Панчев е бивш шеф на Агенцията по вписванията, а майка му Илка Панчева е педагог,  заместник-директор в ОУ”Н.Й.Вапцаров”-Разград.

„Игри на волята“ е екстремно предизвикателство за зрителите на NOVA – едно вълнуващo състезание, което ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на участниците – анонсира телевизията на сайта си. Снимките на мащабната продукция включват 10 локации, разкривайки красотата на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина.

Три отбора ще премерят сили в решителна битка за по-добри условия за живот, но само един ще си извоюва привилегията да живее в луксозна къща. Вторият ще трябва да работи за поминъка си като сформира рибарска бригада, а третият ще бъде изоставен на безлюден плаж, където ще оцелява като след корабокрушение – без подслон и храна. Ежедневието на участниците е непрекъснато състезание с времето и обстоятелствата, но в крайна сметка всеки ще получи това, което заслужава.

Първият епизод от риалитито е тази вечер, 6 септември от 20,00 ч.

Ето как е представен разградчанинът Веско Панчев в сайта на Нова:

3 Replies to “Наше момче в ново риалити, „Игри на волята” започва тази вечер”

  1. Успех Веско.Ти си много секси аз мечтая един ден да имам мъж като теб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *