Наше момиче при Рачков, Милко Калайджиев веднага позна, че Даяна Гиргинова е певица

Даяна Гиргинова от Разград е сред първите участници в най-новото комедийно шоу в телевизионния ефир. Тази вечер талантливата поп изпълнителка участва в третото издание на „Забраненото шоу на Рачков”.

Даяна бе едно от трите момичета, сред които поп фолк легендата Милко Калайджиев трябваше да познае певицата. Импровизираната рубрика, създадена специално за госта на Димитър Рачков, бе озаглавена „Милко търси талант” и наподобяваше предаването „Пееш или лъжеш”, където гостът – известен изпълнител – трябваше по визията и кратки звуци да разпознае пеещият участник. За Милко Калайджиев не бе никаква трудност да разпознае Даяна като певица, въпреки, че заради шоуто бе хванала микрофона на обратно, водещият Рачков обаче му повлия и той избра друго момиче. Доказателството за първоначално точната му преценка прозвуча минути по-късно, когато и двете момичета изпълниха в дует с Милко Калайджиев песента на Кристина Димитрова и Орлин Горанов „Детски спомен”.

Даяна Гиргинова е възпитаничка на ПГПЧЕ”Екзарх Йосиф”-Разград и Музикалната школа „Илия Бърнев” към НЧ”Развитие 1869”, в момента е студентка в Нов български университет, продължава да се занимава и с музика.

Не за пръв път разградска изпълнителка участва в подобно предизвикателство. Преди 5 години Деля Харалампиева не бе разпозната като певица от Веселин Маринов в предаването „Пееш или лъжеш”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *