Назначиха новите заместник областни управители

Със заповеди на министър-председателя Стефан Янев са назначени нови заместник областни управители – съобщават от пресцентъра на Министерски съвет..

За Разградска област това са Найден Късов и Драгомир Златев.

И двамата са познати на обществеността.

Найден Късов от 2011 г. до 2019 г. е бил заместник-кмет в община „Цар Калоян“ с ресор „Социални дейности и Образование“. Завършил е НСА „Васил Левски“ – София. В местната власт е бил представител на БСП.

Драгомир Златев има магистърска степен по педагогика, специалност история от Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий“; магистърска степен по социална педагогика от Шуменския университет „Св. Константин Преславски“; магистърска степен по финанси в УНСС-София, следдипломна квалификация – правна дейност. Работи в Пробационна служба-Разград от създаването й през 2005 г. като инспектор. От 2012 г. е назначен за Началник на Районна служба „Изпълнения на наказанията“- Разград. От миналата година работи в отдел “Опазване на обществения ред” в Община Разград..

Досегашните заместник областни управители, които не запазват постовете си, са освободени от длъжност – допълват от правителствената пресслужба.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *