Над 100 състезатели участваха в турнир по стрелба край Ушинци

Кметът на Община Разград Добрин Добрев и председателят на Общинския съвет Галина Георгиева присъстваха на състезание по динамична стрелба с пистолет, организирано от Стрелкови клуб „Дръзки” на стрелковия комплекс на клуба край Ушинци, след което участваха и в церемонията по награждаването на победителите. Това съобщават от пресслужбата на Община Разград.

„Mad Forest Handgun 07.04.2024” бе първото голямо състезание, което клуб „Дръзки” организира през тази година. Състезанията по динамичната стрелба са три вида – стрелкови срещи, състезания с 6-8 сцени и състезания с 12 сцени – обясни председателят на клуба д-р Методи Ботровлиев. За пръв път в стрелковия комплекс „Дръзки” бяха изградени 12 сцени, на които в продължение на два дни – 6 и 7 април – мерника си опитваха 114 състезатели от 24 клуба. Всеки от тях трябваше да премине през всички сцени, като накрая се сумира резултатът от всички етапи.

Освен състезатели от всички краища на България имаше и: турци, сърби, молдовци, израелци, украинци, руснаци и други.

Кметът Добрин Добрев и председателят на Общинския съвет Галина Георгиева връчиха комплекти медали в 7 дивизии за различни възрастови групи: сеньори, мъже, лейдис, джуниър.  Победителите освен златен, получаваха и президентски медал. Един от златните медали, по желание на победителя, на когото се бе наложило да си тръгне преди церемонията по награждаването, бе връчен на Кмета Добрин Добрев.

Още снимки вижте на Фейсбук страницата на Община Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *