М.Грънчаров: В селата искат кметът да е там и когато няма избори

„Хората в  селата на нашата община живеят с усещането, че са изоставени от властта. На срещите ми тази седмица в Просторно, Гецово, Пороище чух различни оплаквания и претенции към общинската управа, но навсякъде ме  посрещнаха и изпратиха с едно и също очакване: кметът  да  отива при хората в селата и когато няма избори.“

Това написа в личната си страница във Фейсбук кандидатът за кмет на Разград Мирослав Грънчаров. Постът е създаден след поредица от  срещи  на  представителя на „Демократична България“ в села от общината.

„В разговорите не съм обещавал да реша  всички  проблеми  сега и веднага. Хората се оплакваха от калната вода, която тече от селските чешми в Пороище, от автобуса, който не влиза в Просторно, от скитащите кучета в Гецово. Всички ми показваха  разбитите  си улици, по които и аз  карам  кола.

Единственото , което обещах е, че след изборите ще ходя лично  във всяко село на община  Разград поне 5-6 пъти  в годината. За  да може проблемите  на хората, да  стигат също  до кабинета на кмета. За да се търсят и намират решения, които да извадят селата от забвението и да погледнат и те към бъдещето.“, пише кандидатът на десните партии в Разград.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *