Мъдрево празнува 104-ия рожден ден на най-възрастния жител на Община Кубрат

104-ия си рожден ден отпразнува днес най-възрастната жителка на община Кубрат –  Юммюш Адил от село Мъдрево.

По повод празника на баба Юммюш тя беше поздравена лично от кмета на село Мъдрево Салим Мустафа, както и от нейни близки и приятели. Столетницата е родена през далечната 1916 г. и през целия си живот е била много трудолюбива, много човечна, добра приятелка и съсед – споделят с усмивка близките на най-възрастния жител на лудогорската община.

Поздравления днес бяха отправени и от кмета на Община Кубрат Алкин Неби, както и от името на местната управа в селото. “В деня на забележителната Ви годишнина приемете моите поздравления от все сърце и със синовно уважение! Пожелавам Ви здраве и бодър дух!”, гласи поздравителния адрес на кубратския градоначалник. “Вие сте гордост за Мъдрево! Пожелавам Ви да бъдете здрава още дълги години, за да се радвате на обичта и уважението на своите близки, приятели и роднини!”, казва и в своето поздравление кметът на селото Салим Мустафа.

Баба Юммюш споделя, че дълголетието й се дължи предимство на спокойствие и здравословен начин на живот.

Баба Юммюш е и сред най-възрастните жители в Разградска област, по-възрастна от нея е жена от Исперих, която през януари стана на 105 години.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *