Мотивират тийнейджъри от Местната комисия за борба с противообществените прояви със срещи с футболисти от “Лудогорец”

Тийнейджъри и специалисти от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Разград посетиха днес тренировъчната база на единадесетократния футболен шампион „Лудогорец“. Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

20-те деца и техните възпитатели разгледаха тренировъчната база, срещнаха се с изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев, техническия директор Козмин Моци и футболистите Кирил Десподов и Бернард Текпетей. Четиримата разказаха за своя професионален опит, отговориха на въпроси и дадоха ценни препоръки за бъдещата житейска реализация на младите си гости. Те от своя страна им пожелаха здраве и нови лични и отборни успехи, а експертите от МКБППМН подариха на домакините по един екземпляр от Превантивния позитивен календар, който комисията издава всяка година и в който се отбелязват интересни международни дни.

Срещата с „Лудогорец“ е част от дейностите по корекционно-възпитателна работа с деца в конфликт със закона, с които възпитателите ангажират вниманието на тийнейджърите. Педагозите отчитат, че успелите спортисти са добър пример за подобряване на мотивацията на децата в конфликт със закона и стимул за тяхното положително развитие и реализация.

 

 3,118 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *