Мирослав Грънчаров: Приемната в „Орел“ посреща граждани

Жителите на  „Орел“ приемат  много положително  решението ми като кмет да отворя административен  офис  на общината в квартала. Това стана ясно  още на първите срещи с граждани в приемната на „Демократична  България“, която с колегите  кандидати за съветници организирахме на пазарчето в комплекса.

Тя ще работи всеки ден от 16.00 до 18,30 часа до приключването на изборите за местна власт. В нея аз и  колегите кандидати за общински съветници ще  се срещнем с всеки жител на квартала, който иска да  сподели проблеми, адресирани към  кметската   управа.

Всеки разговор  с  жител на „Орел“ отваря нова страница в дългия списък с нерешени въпроси, които тормозят хората  в комплекса. Показаха ми  т.н. детска площадка под  сградата, която  аз помня  като „Дом майка и дете“. Това е една кална поляна, в която  никой не играе, защото настилката е  неподходяща. В същото време  е пълно с деца, чиито родители се чудят къде да ги изведат.

Искаха да отидем  в парка  на квартала, който е буренясал отвсякъде. Аз съм садил  дървета в тоя парк, когато бях ученик. Мъчно ми стана като  видях  колко е запуснат  днес. И откъдето минах  забелязах, че  повечето от  засадените по проекта за 6 милиона  млади фиданки  са мъртви, защото никой не се е погрижил за тях, след като са ги забили в земята.

Ще  променим това заедно. Каня  всички хора от квартала: Елате  в нашата приемна, споделете, ще търсим и намерим решения. Бъдеще за Разград означава и Бъдеще за „Орел“!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *