Мирослав Грънчаров: Отваряме зала „Абритус“ за спорт и връщаме блясъка на колодрума в Разград

Запознат съм с казуса, свързан с проточилия се ремонт на спортната зала „Абритус“, и имам  решение  за  приключването му.  Обектът ще бъде завършен в кратки срокове и  достъп  до новата зала ще имат всички спортни клубове в Разград.

Това обяви на среща със спортната общественост в града кандидатът за кмет на обединената десница Мирослав Грънчаров.Той  разговаря с треньори и състезатели заедно с Мануела Малеева, която е един от активистите на „Демократична България“ и член на ръководството на формацията.

Разградският колодрум ще бъде обновен и  градът ще възстанови  традициите си в колоезденето. А любителите на  велосипеди ще  карат колелета  си  по най-дългата  велоалея  в България от музея „Абритус“ до „Пчелина“, увери Грънчаров.

„Тези  проекти са напълно осъществими със средства от еврофондовете, които финансират развитието на градската среда. Ние сме екип от съмишленици, с висока експертиза и знаем как да  развием полезни за града ни  проекти.“, обясни кандидатът на десните.

Той обяви, че още в началото на кметския си мандат ще  смени настилката на кварталните спортни игрища и ще пусне осветление на тенис корта, защото това са лесно решими проблеми. Постоянният диалог с клубовете гарантира развитието на спорта в града.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *