Мирослав Грънчаров: Избираме между бездействието и перспективата

„Познавате ме – винаги съм бил активен и не мога да стоя бездейно, когато някой има нужда от помощ и съдействие. Когато има проблем и не е намерено решение. Когато мога да направя нещо, вместо да седя и само да се възмущавам от бездействието или неумението на другите.“

Така започна  представянето си кандидатът за кмет на  десните партии в Разград Мирослав Грънчаров, който заедно с кандидатите за общински съветници представи  в сряда вечер своята програма за управление на Разград до 2023 година.

В препълнената зала на хотел „Централ“ Грънчаров и колегите му от Местна коалиция ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ-ОБЕДИНЕНИЕ(ДА БЪЛГАРИЯ,ДСБ,Зелено движение)(СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ,ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ) обявиха  програмата си от 68 стъпки, които  ще променят посоката на Разград напред и нагоре. “За досегашния кмет тези избори са – както казват – на живот и смърт. От тях зависи ще остане ли в политиката или ще последва съдбата на Цветанов. За мен това са избори за бъдещия живот на разградчани. Ще избираме между бездействието, безхаберието и безотговорността и това да направим крачка за промяна, която ще даде перспективи“, обясни кандидатът на десницата.

Отговорно, компетентно и работещо с гражданите управление. Кмет, който ежедневно е в диалог с  хората. Ясни приоритети и работещи решения. Уважение към традициите, грижа за настоящето и отговорност към бъдещето.  Тези акценти, развити в  14 раздела, свързани с  икономиката, заетостта,  местната данъчна политика, е-управлението, развитието на публичните услуги, грижата за младите представи Мирослав Грънчаров.

Кандидатът на „Демократична България“ подчерта, че истинското предизвикателство пред един политик не са самите избори, а  какво  ще  направи, когато ги спечели. “Моето кредо е – да не отхвърлям добрите и полезните неща само защото не съм ги създал аз, да работя с всеки професионалист и полезен за Разград човек и да се опитам да приложа всяка работеща за бъдещето на Разград идея и предложение.“, обясни  той.

„Кандидатите на десните партии в Разград са хора, доказали се в своите професии, хора почтени и отговорни. Никой от нас не е бил във властта, но всеки е постигнал успехи и е заслужил уважение. Има и  много млади хора  в листата. Те са тук заедно с децата си и всички искаме бъдеще за Разград!“, заяви водачът на листата Иво Димитров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

One Reply to “Мирослав Грънчаров: Избираме между бездействието и перспективата”

  1. А господина Грънчаров и сие, защо до сега никъде не се появиха, не бяха толкова дейни, на нито едно честване на празници не се появиха, добре, че са изборите, да научи институциите и кварталите……нямам думи……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *