Мирослав Грънчаров: Заедно извоювахме Разград, сега да си върнем и България!

През есента на 2019 година, когато се кандидатирах за кмет от името на Демократична България, убеждавах хората в Разград, че изборите са възможност. Бях сигурен и успях да убедя приятели, познати и хиляди съграждани, които тогава не познавах лично, че промяната е възможна. Направих го независимо от внушенията, че партията на Борисов не можела да губи избори.

Тогава младите, активните хора в Разград, отвратени от безхаберието и мързела на калинките на ГЕРБ, разгневени от безочливите  кражби и безобразния  ремонт  в ж.к. „Орел“, повярваха в нас и ни подкрепиха. И всички заедно спечелихме правото си на бъдеще.

Това стана  възможно, защото тогава всички ние не само  бяхме гневни, не просто искахме промяна, но бяхме активни и тя се случи. Хиляди хора от общината излязоха да гласуват, убедени, че бюлетината е тяхното черешово топче, с което могат да гръмнат  и най-дебелия и заседнал във властта самозабравил се управник.

Година и половина по-късно пак ни предстоят избори. Днес не е трудно да се критикува. Пачките и кюлчетата в чекмеджето на Борисов, проядената от корупция  държава, откраднатото бъдеще на  децата ни, хаосът с Covid-кризата отвратиха хората от властта и обезсмислиха думата ДЪРЖАВНОСТ.

Но пак не е достатъчно само да сме гневни. Не  е смислено да  се питаме има ли алтернатива. Трябва да  гласуваме, за да може промяната, която заедно  започнахме в Разград, да обхване цялата страна.

Демократична България е политическата сила, която знае  какво трябва да се направи, за да се модернизира България. Страната ни има потенциал да се развива не по-зле от другите европейски държави, но на кормилото трябва да застанат хора, които са образовани, компетентни, отговорни и свободни.

Кандидатите на Демократична България в Разград са хора от Разград, хора с биографии, доказани професионалисти.  Те  са изградили своя авторитет пред очите на всички ни, не като пазят чиновническите си места, подарени им от някоя партия, а като работят, създават и надграждат средата около себе си.

Всеки път има начало. България може да  върви напред без да се страхува за бъдещето на децата си, българите можем да живеем в справедлива модерна държава и да не се срамуваме от правителството си.

На 4 април трябва да  тръгнем  по този път. И кандидатите на Демократична България са хората, които с нашето доверие ще извървят пътя на промяната.

Гласувайте с номер 11 за бъдещето на децата си!

България може повече!

Мирослав Грънчаров

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 1,639 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *