Мерки и препоръки преди мача „Лудогорец“ – Шахтьор“-Солигорск

ОДМВР – Разград съобщава, че предприема мерки за охрана на футболната среща между ПФК “Лудогорец”- Разград и ПФК “Шахтьор”- Солигорск, Република Беларус, която ще се проведе на 7 юли 2021 г. от 20.00 часа на стадион “Хювефарма арена”.

От 18.00 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и „Северен булевард“.

Временната забрана за движение на МПС по улица „Ветеринарна” няма да важи за живущите на улица „Северен булевард”.

По отношение на реда на стадиона:

  1. Категорично се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали
  2. На стадиона не се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване
  3. Няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества
  4. Няма да се допуска внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор

5.Няма да се допускат малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване съгласно чл.8, ал.7 от Закона за закрила на детето

  1. Ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети, съгласно чл.20 от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия
  2. Всички посетители на стадиона са длъжни да носят документ за самоличност, маска за лице и декларация, че са запознати с противоепидемичните изисквания на УЕФА.

ОДМВР-Разград призовава гражданите да се съобразяват с въведените противоепидемични мерки и да изпълняват указанията на полицейските служители.

От ръководството на ПФК Лудогорец се обръща към всички, които ще присъстват на мача от първия предварителен кръг на Шампионската лига срещу Шахтьор (Солигорск) в сряда (7 юли) да спазват стриктно мерките за безопасност, описани на информационните табели по входовете на стадион “Хювефарма Арена”.

ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно най-рано, за да се облекчи пропусквателният режим. Непосредствено преди турникетите на входовете полицията ще проверява за съответствие между имената на билетите и документите за самоличност, както и за притежание на декларация за информираност.

Клубът напомня, че в момента се продават билети ОНЛАЙН на https://tickets.ludogorets.com, както и на касата на улица “Васил Левски”.

Задължително трябва да си носите лични карти или паспорти!

Всеки фен трябва да носи със себе си и попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства с лице под 18 години. Тези декларации са раздадени на всеки персонално при покупката на билет. В случай на необходимост може да се използва линк, който се намира в портала за покупка на онлайн билети, както и на главната страница на официалния сайт на клуба. Документите трябва да бъдат изтеглени, попълнени стриктно и да се представят при влизане на стадиона.

ПФК Лудогорец умолява феновете да спазват стриктно местата си на стадиона и да поддържат физическа дистанция не само на трибуните, но и при влизане на „Хювефарма Арена“. Носенето на маска, която покрива носа и устата по време на целия мач, е задължително. Трябва и да се спазват стриктно разпорежданията на стюардите.
Клубът напомня също така, че расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

За мача с Шахтьор стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 18,00 ч.

 1,252 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *