Мерките за сигурност преди мача „Лудогорец“ – „Локомотив“-Пловдив

ОДМВР – Разград съобщава, че във връзка с футболната среща между ПФК “Лудогорец”  и ФК “Локомотив” – Пловдив, която ще се проведе на 23 ноември 2019 г. от 17.30 часа на стадион “Лудогорец арена”, от 15.15 часа  няма да бъдат допускани автомобили по улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард. Временната забрана за движение на МПС по улица „Ветеринарна” няма да важи за живущите на улица „Северен булевард”.

От полицията обявиха и мерките за сигурност на стадиона:

  1. Категорично се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства,източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали.
  2. На стадиона не се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване.
  3. Няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества.
  4. Няма да се допуска внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатори.
  5. На стадиона няма да бъдат допускани посетители с бутилки. От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода.
  6. Няма да се допускат малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване съгласно чл.8, ал.7 от Закона за закрила на детето.
  7. Ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети, съгласно чл.20 от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия.
  8. Всички посетители на стадиона са длъжни да носят документ за самоличност.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *