МБАЛ „Свети Иван Рилски” с нов сайт

МБАЛ „Свети Иван Рилски” има нова интернет страница – www.hospitalrazgrad.bg – с  модерна визия и адаптивен дизайн, подходящ за всички видове устройства (телефон, таблет, монитор). Това съобщават от управата на лечебното заведение.

Тя функционира от  средата на лятото, а старият уебсайт остава като архивен.

Сайтът, дело на фирма None.bg, носи много информация за лечебните отделения и специалистите, както и за медицинските дейности в здравното заведение.

В секцията „За контакти“ вече ще могат да се изпращат сигнали и съобщения към болницата, а в „Новини” ще бъдат публикувани новости, любопитни и полезни четива.

Визията и функционалността на сайта са социалноориентирани, позволяващи бърза информираност на потребителя. Дизайнът спомага за добрата фрагментация на информацията, посредством визуални ориентири и акценти. Модулните прийоми обогатяват съдържанието и позволяват изграждането на взаимно свързани страници, новини и функции.

С новия си уебсайт ръководството на МБАЛ „Свети Иван Рилски”  се надява допълнително да задълбочи и развие връзката си с гражданите и да подобри тяхната информираност.

Информация за здравното заведение и полезни новини могат да бъдат видени и на новата фейсбук страница на МБАЛ Разград.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *