Мариета Борисова от ГЕРБ: Управлението на Кубрат ще се основава на 4 принципа – единение, компетентност, прозрачност и почтеност

„Единение, компетентност, прозрачност и почтеност ще са четирите принципа, на които ще се основава управлението на Община Кубрат, ако ГЕРБ поучи Вашата подкрепа” – това заяви на предизборна среща в Кубрат днес кандидатът на управляващите за общински кмет Мариета Борисова.

На събитието тя и останалите кандидати за местната власт от ГЕРБ-Кубрат получиха подкрепа от евродепутата Асим Адемов и народния представител Десислава Атанасова.

Мариета Борисова представи и основните насоки, в които екипът й ще работи за по-доброто бъдеще на Кубрат. Сред тях са: повишаване стандарта на живот в Община Кубрат, като за това ще се търсят идеите и потенциала на местните предприемачи; сигурност и спокойствие за гражданите; ремонт и поддръжка на улици и тротоари; подпомагане на образованието с акцент върху материалната база в детските градини и училищата; достъпно и качествено образование; интензивна подкрепа на духовния и културния живот в общината; специална грижа за децата и за възрастните хора.

Управленската програма на ГЕРБ-Кубрат ще бъде допълвана след всяка от нашите срещи с жителите на общината, които имат предложения – увери Борисова.

„ПП ГЕРБ оправдано заслужи доверието ни, за да бъде управляваща партия на национално ниво! Доверете ни се и тук, за местната власт, защото ни чака работа, работа, работа” – завърши приветствието си най-младият кандидат за кмет на Община Кубрат.

Мариета Борисова представи 29-имата кандидати за общински съветници, както и седемте кандидати за кметове на кметства: Село Севар – Сузана Солакова; Село Беловец – Тургай Емин; Село Медовене – Емил Христов; Село Савин – Росица Димова; Село Сеслав – Сабрие Вели; Село Точилари – Назифе Ахмедова; Село Юпер – Петър Петров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *