Малки коледари в носии поканиха кмета и заместниците му на благотворителен концерт

Малки коледари поканиха ръководството на Община Разград на благотворителен концерт – съобщават от пресслужбата на местната управа.

Третокласниците Теодор и Тервел посетиха кмета Денчо Бояджиев и заместниците му Добрин Добрев, Мирослав Грънчаров, Полина Иванова и Хабибе Расим на работните им места и им връчиха покани за концерта на ЦПЛР Център за работа с деца, който ще е под надслов „12 коледни картички“. Двамата коледари разказаха на ръководството на Община Разград за благотворителната кауза на събитието, както и за това кой ще участва в него. С кмета и заместниците му си поговориха и за заниманията си в ЦРД, постиженията в училище и писмата до Дядо Коледа, които знаеха, че трябва да пуснат в пощенската кутия в детския кът „Царството на Дядо Коледа“, изграден от Община Разград за малките жители на града.

Концертът на Центъра за работа с деца е част от културния календар на Община Разград. Ще се проведе в сряда, 14 декември, от 18,00 ч. в залата на Общински културен център. В него ще участват над 220 от талантите, които се подготвят в различните формации на ЦРД. Преди концерта от 16,00 ч. във фоайето на ОКЦ ще има благотворителен базар от изработени от деца и преподаватели коледни сувенири, средствата от него заедно с приходите от концерта ще бъдат предоставени за лечението на 17-годишния Мартин Христов, който се бори с тежка болест. Марти ще получи и добрите пожелания на децата от ЦРД, написани в 12 картички, подготвени от клубовете и школите в Центъра.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *