Малките разградски каратеки със 7 медала от държавно първенство

Със 7 медала се завърнаха от участие в държавно първенство по карате киокушин-кумите и ката състезателите от СКК“Будо Разград“. Общо 10 момчета и момичета от разградския клуб участваха в първенството в Кранево, което се проведе на 7 и 8 ноември за деца от 5 до 11 години и деца над 12 години: Александър Комаровски; Никола Комаровски; Джан Мехмедов; Мерт Мехмедов; Християн Костов; Дамян Тодоров; Ениз Алиосман; Меляни Алиосман; Камелия Гичева; Магнолия Райкова.

Шампиони в категориите си станаха Джан Мехмедов на кумите и Никола Комаровски също на кумите. Сребърни медали извоюваха: Мерт Мехмедов – два медала – в кумите и ката, Ениз Алиосман – кумите,  Християн Костов – кумите. Бронзов медал извоюва дебютантката в тези състезания Магнолия Райкова.

От ръководството на клуба благодарят на всички състезатели, независимо дали са спечелили или не, за труда, който са положили и старанието, което са вложили. Благодарят на помощниците по време на състезанието: Зекерие Зекериев-Зико, който винаги е помагал на клуба, на Станимир Райков, които са били в ролята на STAFF по време на състезанието, а също и на всички родители, които насърчават децата си да тренират карате през тази тежка година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *