Към младите фотографи: Снимайте Разград!

Започва приемането на снимки за участие в ученическия фотоконкурс „Разград – уловени мигове“ „Лицата на Разград“. Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Десетото издание на творческата надпревара, посветена на 28 януари – Деня на Разград, се организира от ЦПЛР Център за ученическо техническо и научно творчество и Община Разград.

Организаторите призовават талантливите млади фотографи да дадат простор на въображението си и да интерпретират темата творчески, като снимат образи, улици, пейзажи, градски сюжети.

Право на участие имат ученици от 3 до 12 клас. Компетентно жури ще оценява творбите им в четири възрастови групи – 3-4 клас, 5-7 клас, 8-10 и 11-12 клас. Всеки има право да представи до 3 авторски снимки, които не се участвали в други конкурси. Не се допускат фотоколажи, снимките не трябва да съдържат надписи, графики и дати. Всяка творба трябва да е придружена от следната информация: трите имена на участника; клас и възраст, училище и ръководител /творчески консултант/; точен адрес и телефон.

Снимките трябва да се изпратят на електронна поща: cplr-cutnt@abv.bg. Крайният срок за предаване на творбите е 18 декември 2020 г.

За справки и информация: GSM: 0898 787 272.

Пълният регламент на фотоконкурса е публикуван на интернет страницата на Община Разград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *