Купата от 23-ия турнир за Центрове от семеен тип остана в Разград

Купата от 23-ия благотворителен турнир по футбол за деца от Центрове от семеен тип остана в Разград  – съобщи за Разград24/7 основният организатор и инициатор на турнира Здравко Душков.

Надпреварата се проведе в събота в спортната зала на НПТГ „Шандор Петьофи“, предоставена безвъзмездно от ръководството на гимназията в лицето на директора Нешка Христова.

Златните медали и купата за първото място спечелиха децата от КЦНСТДБУ-Разград. Те победиха с дузпи на  финала с КСУДС„Лудогорие“-Исперих -носители на сребърните медали.

Бронзовите отличия заслужиха децата от отбора на ЦСОП-Кубрат с треньор Михаил Маринов, които победиха отбора на ЦНСТ гр.Попово, които въпреки голямото старание останаха на 4-то място.

Треньорът от Кубрат Михаил Маринов получи и специален плакет за 15-годишно сътрудничество за провеждането на турнира.

Момчетата на треньора Деян Ангелов от ДЮА на ПФК „Лудогорец“ дойдоха в залата веднага след мача си с „Локомотив“ Русе, когото победиха 2:0, и заедно с отбора на УСК„ОУ Васил Левски“ Разград,  демонстрираха красив и атрактивен футбол на малки вратички.

Те също получиха подаръци – тениски и сувенири с емблемата на турнира. Индивидуални награди имаше и за най-полезните за отборите си.  Наградите връчиха: Хюсеин Хюсеинов-Хюса – футболист на ПФК„Лудогорец II“, Дениз Чакър – капитан на шампиона на областта за мъже „Стара сила“ Старо селище, Ахмед Метин – футболист от същия отбор, Деян Ангелов и Здравко Душков – инициатор и организатор на всичките турнири през годините.

Организатори на турнира са ОК за ФВФСТ с партньорството на УСК„ОУ Васил Левски“. За участниците имаше много награди:  футболен екип за всеки, сувенири с емблемата на турнира, ученически ранички за най-полезните за отборите си, маркови футболни топки за тимовете участници, лакомства до насита за всички. Спонсори на турнира са: Община Разград, „Амилум“АД, „Млин 97“ АД, Димитър Димитров-Кулеманс – бивш футболист на „Лудогорец“, Гюнай Хюсмен – Областен управител, „Балканфарма-Разград“ АД, Съюз на пивоварите в България, ЕТ„Арко Иван Пенев“, „Максинвесттрейдинг“ЕООД, „Агрохим консулт 3“ООД, Бойко Обретенов, Теодор Власов, Дениз Чакър, ЕТ„Мидия“, „Магнолия къмпани“ООД, ЕТ„Палаузов“, Нотариус Бойчо Костов, Шенол Чобан, Огнян Обрешков  и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *