КТ”Подкрепа” си избра нов председател

КТ”Подкрепа”-Разград си избра нов председател.

От пресцентъра на Областна администрация-Разград съобщават, че Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен е бил гост на Х-тата отчетно-изборна конференция на Синдикалния регионален съюз на КТ“Подкрепа“-Разград.

Пред 32-мата делегати той поздрави синдикалните структури за добрата им работа като коректив на властта. Г-н Хюсмен ги увери, че в лицето на Областния управител имат пълната подкрепа за своите действия и начинания, тъй като представляват трудовите хора.

Официални гости на конференцията бяха още: конфедералният секретар на КТ“Подкрепа“ Александър Загоров, регионалните председатели на синдиката в Русе Кирил Черкезов и в Търговище Васил Николов.

Конференцията започна с едноминутно мълчание в памет на починалия през юни председател на СРС“Подкрепа“-Разград Младен Маринов. Представен бе доклад за организационното и финансово състояние на СРС през изминалия мандат, избрано бе и ново ръководство. За нов председател на СРС“Подкрепа“-Разград бе избран учителят от ПГТС“Христо Смирненски“-Разград Ангел Майсторски.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *